ABLOY PROTEC CLIQ

ABLOY PROTEC CLIQ on älykäs avainjärjestelmä. Elektronisen tunnisteen ansiosta avainten kulkuoikeuksia voidaan muuttaa nopeasti esimerkiksi avaimen kadotessa. Lukosta voidaan myös hakea lokitiedosto mahdollisissa väärinkäytös- tapauksissa. ABLOY PROTEC CLIQ soveltuu kohteisiin, joissa avainten hallinta sekä kulkuoikeuksien nopeat muutostarpeet ovat merkityksellisiä.


ABLOY PROTEC

ABLOY PROTEC2 on Abloyn huipputurvallinen avainjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on vaihtoehto ABLOY SENTO -lukitukselle. ABLOY PROTECissa on ylivoimaiset sarjoitusominaisuudet, jolloin voidaan toteuttaa laajoja sarjoja.


ABLOY SENTO

ABLOY SENTO jatkaa vahvaa ABLOY-avain- ja lukkojärjestelmien tuoteperhettä. SENTO-avainpesä on rakenteeltaan ja raaka-aineiltaan erittäin kestävä ja avaimen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota käyttömukavuuteen. SENTO on korvannut EXEC-avainjärjestelmän. SENTO-avainten luvatonta kopiointia suojaava patentti on voimassa vuoteen 2026 asti.

Lisäavaimien tilaamiseen tarvitaan aina ABLOY SENTO -avainkortti. Rekisteröitymällä osoitteessa www.abloy.fi voit määritellä avainkortin turvatason. Voit myös tarkistaa montako avainta on valmistettu.

Kerros- ja rivitaloasunnon lisäavainten tilaamiseen tarvitaan avainkortin lisäksi tilauskohtaiset tunnusluvut. Avainkortti ja tunnusluvut ovat isännöitsijällä tai lukituksen vastuuhenkilöllä. Ota yhteys vastuuhenkilöön jos tarvitset lisäavaimia.


ABLOY EXEC

ABLOY EXEC -avainjärjestelmän patenttisuoja on päättynyt maaliskuussa 2013. Avaimella on kuitenkin voimassa oleva mallisuoja. Abloy-valtuutettu lukkoliike valmistaa sarjalukoston Exec-avaimet lukoston vastuuhenkilöltä saatavilla tunnistetiedoilla. Valmistetut avaimet kirjautuu Abloyn ylläpitämään avainrekisteriin. Yksittäislukitusten Exec avaimet valmistetaan avainkortin tiedoilla ja tilaajan tulee esittää henkilöllisyystodistus. Exec lukoston turvallisuutta voidaan  ylläpitää, mutta se edellyttää avainten käyttäjältä huolellisuutta. Mahdolliset kopioavaimet erottaa aidosta Exec-avaimesta. Exec-lukkojen päivitys Sento-avaimille on helppoa ja edullista.


ABLOY PROFILE

ABLOY PROFILE ura-avaimia on useita eri malleja ja oli käytössä ennen vuotta 1995 valmistuneissa kiinteistöissä. PROFILE-avaimen kopiointi malliavaimen tiedoilla kuten Abloy Classic.


ABLOY CLASSIC

ABLOY CLASSIC on avainturvallisuudeltaan perustason järjestelmä. CLASSIC-lisäavainten teettäminen on vaivatonta ja nopeaa, mutta toisaalta lisäavainten teettämisen vaivattomuus edellyttää erityistä huolellisuutta avainten käyttäjiltä, koska lisäavaimia voi teettää kuka tahansa. Varmista, ettei ABLOY CLASSIC -avain joudu vääriin käsiin!


Patentoitu ABLOY Sentry

SENTRY -lukitusjärjestelmä laitelukituskohteisiin.

Järjestelmä sopii toimintavarmuutta vaativiin kalustelukko- ja riippulukkokohteisiin.

Avainpesän AWS-mekanismi takaa pitkän käyttöiän ja täsmällisen käyttötuntuman.