Varmuuslukko Kaarinan Lukosta

Toimiva ja turvallinen lukitus varmistetaan käyttämällä kahta lukkoa, käyttölukkoa ja varmuuslukkoa. ABLOY-varmuuslukolla maksimoit kotisi turvallisuuden ja pidät murtovarkaat loitolla. Varmuuslukoksi on valittavissa ABLOY ME101/ME102, joka vaatii erillisen avaimen ja voidaan sarjoittaa mille tahansa ABLOY-avainjärjestelmälle.

Murtoturvallisuus turvalukolla

Varmuuslukolla oven murtoturvallisuus saadaan uudelle tasolle. Lukitsemalla varmuuslukot asunnosta poistuttaessa varmistetaan lukitus myös oven sisäpuolelta.


Abloy bodaguard SL905

On vakuutusyhtiöiden hyväksymä 4 lk:n varmuuslukko. Hakateljen ansiosta lukolla on vaatimukset ylittävä murtolujuus, ja lukkorunko sekä ulkopuolen avainkilpi ovat poraussuojattuja. Lukko soveltuu hyvin saneeraukseen, erityisesti BODA 428- ja 429-varmuuslukkojen tilalle. Patentoidut avaimet valmistetaan vain tehtaalla. Lukon mukana toimitetut avaimet ja lisäavaimet kirjataan avainkorttiin.


Abloy ME101

On ulkopuolelta lukittava karkaistulla terästeljellä varustettu varmuuslukko. Voit sarjoittaa kaikki kotisi ABLOY ME101 -varmuuslukot avautumaan samalla avaimella ABLOY-käyttölukkojesi kanssa.ABLOY ME102 -varmuuslukossaon avainpesä sekä sisä- että ulkopuolella.